• 50 Jarig Jubileum: Zaterdag 3 September

  • 0
 • Veteranen Toernooi

  Zaterdag trappen we de dag af met het jaarlijkse veteranen toernooi. De preciese planning is nog in de maak. Wat we al wel kunnen verklappen is dat we willen beginnen om 13:00. Na verwachting zal het toernooi eindigen rond 18:30. Daarna is er tijd voor iedereen om zichzelf op te frissen en iets te eten. 

  Bij een toernooi hoort natuurlijk ook een prijsuitreiking voor het beste en sportiefste team. Kort na de prijsuitreiking zal de grote feestavond van start gaan, en we hopen dan ook dat er een grote groep verteranen zal deelnemen aan het feest!

   

 • De Feest Avond

  Misschien wel het gene waar we het meeste naar uit kijken. Met de commissie waren we er super snel uit. Het 50 jarig bestaan van de club moet gevierd worden. Groot gevierd worden voor iedereen die graag wil komen. 

  Bij het groot vieren van ons jubileum horen natuurlijk artiesten. Maar wie moeten we daar nou voor vragen. Wie kunnen ervoor zorgen dat we met z'n alle een geweldige avond gaan hebben. Heel lang hoefde we hier niet over na te denken.

  Als eerste zijn we gaan kijken naar een DJ, want we kunnen wel artiesten laten komen, maar als er hiertussen geen muziek is, is het natuurlijk niet gezellig. We zijn uitgekomen bij DJ Frank van Weert. Gelukkig had Frank nog een vrije dag dus kon hij worden vastgelegd als DJ voor de zaterdag.

  Tim Schalkx is de eerste artiest die vastgelegd werd, met z'n Boxtelse roots en gezellige muziek moet het helemaal goed komen.

  Heel even leek het erop dat we de laatste artiest niet binnen konden halen. Maar na een annulering van een ander optreden was er toch een gaatje vrij in z'n planning. Als we zeggen dat deze artiest uit Liempde komt, weten veel van jullie waarschijnlijk al over wie het gaat. We hebben het natuurlijk over Jan Biggel, wie kent het tegenwoordig niet. Met al zijn hits heeft hij de eer de avond af te trappen!

  Voor het feest gaan we kaartjes verkopen. 300 stuks op precies te zijn. Dus wil je er graag bij zijn, zorg dan dat je er optijd bij bent en bestel een kaartje zodra het kan!

  We hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 3 september

  Koop hier je kaartje