• 50 Jarig Jubileum: Zondag 4 September

• Reunie & Receptie

Bij een jubileum hoort natuurlijk niet alleen een feestavond. Een receptie en reunie mogen natuurlijk niet ontbreken.

Om 12:00 willen we graag alle genodigden en iedereen die komt voor de reunie ontvangen met een bakje koffie en een lekker stuk taart. Om 13:00 Zal onze voorzitter een korte toespraak geven. Aansluitend zullen onze jubilarisen worden gehuldigd, een paar van deze jubilarisen zijn inmiddels al 50 jaar lid van onze mooie club. Ook alle andere jubilarisen zullen gehuldigd worden natuurlijk.

Om 14:30 zullen er wat optredens zijn, die speciaal voor deze dag in elkaar zijn gezet, dat wil je natuurlijk niet missen! Hierna hebben jullie de tijd om even bij te komen van het lachen en kan er genoten worden van een drankje met wat lekkere hapjes.

Voor de reunie kun en mag je jezelf aanmelden zodat we rekening kunnen houden met je komst! Wij vragen jullie een mailtje te sturen naar: info@vv-lsv.nl. We zouden het leuk vinden om te horen wanneer je actief bent binnen de club en wat je favoriete herinneringen zijn.