• Bedankje van Leo

14 sep 2020
  • Beste LSV ers

Heel veel dank wat jullie voor mij gedaan hebben om in aanmerking te komen voor deze Koninklijke onderscheiding. Sommige mensen heb ik al persoonlijk bedankt, maar ik weet inmiddels dat meerdere mensen hier al bijna een jaar aan gewerkt hebben. Iedereen die heeft bijgedragen van harte bedankt.

Al het vrijwilligerswerk dat ik gedaan heb in de afgelopen 50 jaar heb ik voor 95 % met veel vreugde en plezier gedaan. Als dat dan op deze manier gewaardeerd wordt is geweldig.

De organisatie door LSV bij de uitreiking was gewoon perfect en super geregeld.Dank aan al die mensen die daaraan meegeholpen hebben. Ik was en ben nog steeds verrast hoe dit zo geruisloos heeft kunnen plaatsvinden. Grote complimenten en waardering van mij en Jeannette. Op reis op uitnodiging van Gunther en Tamara voor een chique etentje in colbert, want met een spijkerbroek en een trui zou ik  in die gelegenheid niet passen. Waar de reis naar toe ging was een verrassing dus werden we geblinddoekt. Wij hadden niets in de gaten want dit was al eerder voorgevallen ( zo’n reis en het etentje) en dan sta je met veel honger ineens op het hoofdveld voor de tribune van LSV en wordt je ontvangen met een daverde applaus. .Jammer dat mijn broer Jan dit niet meer kon meemaken, want die zou ook best trots zijn geweest, omdat we heel veel in die jaren samen lief en leed gedeeld hebben Ik heb nu alle correspondenties ontvangen over het verleden van deze aanvraag die al ingezet was in 2015 door onze Jan en Jan Nijssen .Deze mensen hebben toen ook al hun stinkende best gedaan, hiervoor ook hartelijk dank. Jullie hebben ons een onvergetelijke avond bezorgd. Nogmaals dank LSV.

Met vriendelijke groet,

Leo en Jeannette