• Ben Brusselaars overleden

• Ben Brusselaars, Woensdag 6 oktober 2021

Ben Brusselaars. Lid, speler, oud-bestuurslid. Ben is kort na de oprichting van LSV lid geworden en stond op het veld bekend als een taaie, vasthoudende speler die speelde op het middenveld en als het nodig was in de verdediging. Op latere leeftijd schoof Ben door naar het veteranen elftal en werd hij trainer van de lagere elftallen, grensrechter bij het vaandelteam en bestuurslid. In het bestuur strikte hij Harrie Schellekens als trainer voor het vaandelteam.

We hebben jarenlang van Ben genoten. Als speler, trainer, bestuurslid en zeker niet te vergeten als entertainer. Legendarisch was zijn optreden tijdens de feestavond van ons 25 jarig jubileum. Waar hij een daverend applaus kreeg voor de uitvoering van zijn lijflied "B(r)usje komt zo". Ben is komen te overlijden op 6 oktober 2021. Namens de gehele club willen wij de familie veel sterkte wensen met dit verlies.