• Contributie

• Op 31 juli zijn de nota's voor de contributie aangemaakt in het nieuwe Club Collect programma.
    Inmiddels hebben een groot aantal leden al (een gedeelte) betaald, naar er zijn nog een groot aantal nota's die nog niet betaald zijn. Wellicht is enige nadere uitleg nodig:
    Je ontvangt voortaan nota's via Clubcollect. Je kunt nota's ontvangen via:

1. - E-mail als er een juist e-mailadres in onze ledenadministratie staat genoteerd
      - SMS-betaalverzoek als er een juist mobiel telefoonnummer bekend is
      - Brief als geen van bovenstaande gegevens (juist) zijn gevuld
    2. Je ontvangt een nota voor de contributie voor het hele seizoen:
      Je kunt zelf bepalen wanneer, hoe en of je in(maximaal) 4 termijnen wilt betalen.
      (met uitzondering van leden die in het verleden hebben aangegeven per jaar te willen betalen. Deze leden ontvangen automatisch een nota, waarop 5% korting wordt toegepast)
    3. Indien je de volledige contributie in een keer betaald voor 1 september heb je recht op 5% korting.
    4. Wanneer de korting niet verrekend is in de ontvangen nota, wordt de korting na 1 september teruggeboekt naar de bij ons bekende bankrekening.

Voetbal.nl App

Bij deze vragen we nogmaals jullie aandacht voor de voetbal.nl app.
    Mocht je deze nog niet hebben gedownload dan verzoeken we je dringend om dit alsnog te doen. Je kunt in deze app namelijk zelf gegevens aanpassen, zoals adreswijzigingen, nieuwe mailadressen of mobiele nummers. Ook kun je aangeven wie welke (beperkte gegevens) van je mogen zien.
    Ook versturen wij via deze app pushberichten naar gebruikers over bijvoorbeeld afgelastingen, bijeenkomsten of vergaderingen, en verder interessante nieuwtjes. Het is wel belangrijk dat je je aanmeld met het mailadres wat in onze ledenadministratie voorkomt, anders ontvang je geen berichten.

Tenslotte:
    Omdat dit bericht vrij laat komt, hebben we de datum waarop uiterlijk (een gedeelte van) de contributie voldaan moet zijn gezet op 21 September a.s.