• Update 24-3-2020: mededelingen i.v.m. Coronavirus

Aan al onze leden en supporters,

Dinsdag 24 maart:

Sportactiviteiten:
    Vanwege de maatregelen van de overheid zijn alle wedstrijden, trainingen, bijeenkomsten en vergaderingen verboden tot minimaal  6 april aanstaande.

Daarom is ons sportpark tot die datum gesloten.

50 jarig bestaan LSV

Inmiddels heeft de overheid besloten alle evenementen en sportwedstrijden te verbieden tot 1 juni a.s.
    Vanwege de onzekere tijden hebben we moeten besluiten om alle activiteiten in verband met het 50 jarig bestaan van LSV, voorlopig op te schorten. De komende tijd zal worden bekeken of er mogelijkheden zijn om de festiviteiten te verplaatsen naar later dit jaar of dat we het gehele programma met een jaar op moeten schuiven, zoals momenteel al veel wordt gedaan.
    Duidelijk is wel al dat het veteranentoernooi verplaatst wordt naar volgend jaar.

Vrijdag 20 maart:
    In verband met het Coronavirus, wat nu zo actief is en zo langzamerhand heel de wereld dreigt stil te leggen, moeten we ook vrezen dat de festiviteiten voor het vijftig-jarig bestaan van LSV voorlopig niet door kunnen gaan.

We wachten nog even af hoe het zich verder gaat ontwikkelen de komende weken. We gaan in elk geval nadenken over de mogelijkheid om de feestelijkheden uit te stellen naar een later tijdstip dit jaar.
    Voor iedereen, zorg goed voor jezelf en je naasten. Houd je aan de regels en adviezen en laten we hopen dat we hier allemaal goed uit komen.

Namens bestuur en feestcommisie,
    Frans en Marja van der Struijk