• Dag 10: jubileumwedstrijden tegen Willem II en bonte avond

• De LSV-er 5e jaargang nummer 1 / Juni - Juli 1995

10e DAG

Vanaf 13:00 uur werd deze dag gevoetbald door geel blauwe teams tegen tricolores.
    Allereerst speelden de D teams van LSV en ODC tegen elkaar.
    Het niveauverschil tussen ODC 1 en LSV 1 was toch net een beetje te groot om dit met veel inzet te compenseren. ODC won derhalve verdiend met 0 - 5.
    Hierna was het de beurt aan de senioren van LSV 2en Willem II 1 (amateurs) om elkaars krachten te meten. Daar Willem II ongeslagen kampioen werd met slechts drie verliespunten, moest LSV 2 alle zeilen bijzetten wilde men niet afgeslacht worden. Met veel strijdlust slaagden de LSV-reserves er in Willem II voortreffelijk tegenstand te bieden. De 3-6  die als eindstand op het scorebord vermeld stond was geen schande.
    Onder redelijke publieke belangstelling was het hierna de beurt aan de professionals van Willem II om hun kunsten te vertonen. Sparring partner was natuurlijk de hoofdmacht van LSV. Vanaf het begin werd LSV onder druk gezet met technisch goed spel.
    De tricolores uit Tilburg voerden, ondanks goed keeperswerk van Erik van weert, de score geleidelijk op naar een 9 - 1  eindstand in Tilburgs voordeel.
    De Lennisheuvelse treffer was van alle treffers een van de mooisten. Na een fraaie steekpass vanuit hetmiddenveld zag de diepgaande Aimee de Windt dat Willem II doelman Roland Jansen te ver voor zijn doel stond. Met een fraaie lob strafte Aimee dit zeer mooi af.

• De LSV-er 5e jaargang nummer 1 / Juni - Juli 1995

Na het eindsignaal was er nog tijd voor de Lennisheuvelse jeugd om zich met een of enkele spelers van Willem II te laten vereeuwigen, danwel handtekeningen te verzamelen. Nadat de spelers gedoucht hadden, kwamen ze nog even naar de feesttent om een glaasje te nuttigen. Ook voor hen was deze wedstrijd het einde van een zwaar seizoen.
    In de avonduren was een "bonte avond" gepland met medewerking van Lennisheuvels 'swingband' de Knollenplukkers. Spreekstalmeester van het geheel was de als arbiter vermomde Kees van de Loo. Door veel rumoer in de tent gingen helaas vele van zijn kwinkslagen verloren. Ook van de tonprater uit Liempde en van de culturele groep Liempde (?) ging veel dialoog verloren in het feestgedruis.
    Het optredfen van drie swingende dames en een bandparodist waren echter een doorslaand succes en de feesstent schudde tijdens deze vermakelijkheden bijna uit zijn voegen.
    Tot in de kleine uurtjes werden hierna de biertappers en obers volop benut, zodat men van een zeer geslaagde avond kon spreken.

Verslag: Frans den Ouden