• Dag 8: Wedstrijden en disco G-elftallen

• De LSV-er 5e jaargang nummer 1 / Juni - Juli 1995

8e DAG

Voor het eerst werden wedstrijden in het kader van G(ehandicapten)-voetbal georganiseerd op het sportpark van L.S.V.
    Als eerste speelden de tweede elftallen van ODC en SVG tegen elkaar onder begeleiding van Ignace van Swieten.
    ODC was iets sterker dan SVG maar het was de ploeg uit Tilburg die met de winst ging strijken. Opvallen was verder het fanatisme en de blijdschap na een doelpunt wat deze sporters aan de de legden. Vele gezonde seniorleden kunnen hier nog een voorbeeld aan nemen.
    Hierna speelden de vertegenwoordigende teams van ODC en Gemert tegen elkaar onder leiding van de heer Merkx. Deze twee ploegen hadden tijdens de Brabantse kampioenschappen ook al tegen elkaar gespeeld. Ook nu was ODC de sterkere ploeg.
    In de avonduren werd door de sporters zelf een disco avond georganiseerd die goed verliep.

Verslag: Frans den Ouden

• De LSV-er 5e jaargang nummer 1 / Juni - Juli 1995

Helaas hebben we geen beelden van deze dag.