• Dag 9: 4x4 toernooi en feestavond jeugdleden

• De LSV-er 5e jaargang nummer 1 / Juni - Juli 1995

Dag 9

De vrijdagmiddag was gereserveerd voor het jeugdvoetbal om een 4 tegen 4 toernooi te spelen.
    De C junioren en de D pupillen werden gemixt, evenals de E- en F pupillen.
    Hierna werden door alle teams 3 wedstrijden gespeeld. Tot ieders tevredenheid werd hierna een BBQ gehouden voor de jeugdleden en begeleiders, welke goed smaakte.

Tijdens deze BBQ werd door het A-elftal van 1980 nogmaals een wedstrijd gespeeld. Dit keer moest het 4e team het slachtoffer worden van de dadendrang van Jos de Laat's manschappen.Dit bleek echter te hoog gegrepen, de "oude" A junioren kregen ditmaal alle hoeken van het veld te zien. Edoch de sportiviteit bleef hoog. De eindstand van deze wedstrijd was 8 - 2 in het voordeel van L.S.V. 4.

's-Avonds werd nog van een drankje genoten in de tent en hierna ging iedereen huiswaarts.

Verslag: Frans den Ouden

• De LSV-er 5e jaargang nummer 1 / Juni - Juli 1995