• LSV GOES WORLDWIDE (Clubblad LSV-er maart 1998)

L.S.V. GOES  WORLDWIDE.

Ja je leest het goed, LSV gaat de wijde wereld in.  Niet dat het bestuur besloten heeft drastisch het roer om te gooien en ernaar te streven om binnen 10 jaar in de Eredivisie te spelen en door te stoten naar europees danwel mondiaal niveau.
    Gelukkig is het nu een stuk eenvoudiger om de wereld te veroveren. In een paar seconden  kun je tegenwoordig een tripje maken naar de andere kant van onze aardbol en weer terug. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door het Internet.

Sinds eind december is onze vereniging op het net te vinden.  Onze pagina's zijn voorlopig te vinden op het volgende internetadres:

HTTP://leden.tref.nl/sys1382/lsv.htm

Wat is er zoal op onze pagina's te vinden?

1. Op de thuispagina staan onze hoofdsponsors vermeld en links (= koppelingen) naar de volgende pagina's:
    2. LSV algemene informatie (diverse adresgegevens van onze vereniging).
    3. Programma Senioren (te vergelijken met het wedstrijdprogramma / uitslagen  zoals in Brabants Centrum.)
    4. Indeling 4e klasse E (LSV 1).
    5. Programma 4e klasse E.
    6. Stand in 4e klasse E.
    7. (Actuele) nieuws pagina.
    8. Afgelastingen (uiteraard indien van toepassing).

De pagina's zullen nog worden uitgebreid met het programma voor de jeugd, jeugdnieuws en afgelastingen van de jeugd.

Ook staan op onze pagina's koppelingen naar de Brabantse BVO's; PSV, NAC, Willem II, en FC den Bosch en naar de site van AJAX. De site van PSV is momenteel nog in ontwikkeling, maar zal binnen niet al te lange tijd ook beschikbaar zijn. Een bezoek aan een van deze sites is zeker de moeite waard, vooral wanneer je een fan van een van deze verenigingen bent. Ook geven deze sites een redelijk goed inzicht in de mogelijkheden van internet.

Gezien de explosieve groei van het particuliere internetgebruik in de wereld (en ons land), lijkt het internet het medium van de toekomst te worden. Via dit medium wordt het mogelijk om in korte tijd een groot publiek te bereiken, zeg maar de hele wereld. Nu is het niet primair onze bedoeling om de hele wereld aan onze voeten te krijgen, maar veeleer om onze leden op een snelle en gemakkelijke manier te informeren over met name te spelen wedstrijden, afgelastingen en andere nieuwsfeiten.

Ik ben me er van bewust dat er nu misschien nog weinig leden zijn, die toegang hebben tot internet. Desondanks zal ik deze pagina's toch zoveel mogelijk actueel houden, omdat ik overtuigd ben van de toekomst van Internet als communicatiemiddel.

Jan Nijssen
    6-3-1998