• Dag 1: Donderdag 25 mei 1995

13:15-14:30 Voorwedstrijd B-elftal - Jeugdleiding
    14:30-15:45 Reuniewedstrijd Oude selectie
    16:15-18:00 Reuniewestrijd oude 3e en 4e elftal
    20:00-01:00 Reunie voor jong en oud / zestiger jaren avond met m.m.v. orkets Jumping Jukebox

• De LSV-er 5e jaargang nummer 1 / Juni - Juli 1995

1e dag (Donderdag 25 mei)

Na een gedegen voorbereiding zijn de festiviteiten dan toch van start gegaan.
    Nadat Leo van den Heuvel en Frans den Ouden met 'wonderoren' de openingspeeches gehouden hadden werd e.e.a. door een fluitsignaal in gang gezet.
    De leiders lieten hierna zien dat zij toch niet alle fijne kneepjes aan de B-jeugd hadden laten zien, want de B-junioren gingen kansloos ten onder.
    Hierna was het de beurt aan de oud leden om een partijtje te 'ballen'.
    De wedstrijd tussen het oude eerste en het iets jongere eerste/tweede werd door de alleroudsten in winst omgezet. Echter zeker niet zonder strijd. Scheenbeschermers knarsten, ruggen kraakten en ook het shirtje trekken was door velen nog niet vergeten.
    Spijtig was dat Ad Veraa, na een sublieme passeerbeweging, met een gebroken enkel afgevoerd moest worden (Ad sterkte). Hierbij was overigens geen tegenstander te bekennen, zodat slijtage als voornaamste oorzaak moet worden aangemerkt.
    Het was aan het einde van de eerste helft dat de huidige voorzitter, de score wist open te breken. Uit een subliem hakballetje van mede-bestuurslid Ben Brusselaars, gaf Frans den Ouden met een mooie curve voorganger Frans Voermans het nakijken.
    Na de rust bleek tot ieder verrassing dat het bij de alleroudsten conditioneel nog goed in orde was. Continue bleven ze het doel van invaller doelman Dick van Mourik bestoken, waarbij opviel dat Dick waarschijnlijk naast de cursus JVT, ook een keepercursus gevolgd heeft.

• Vervolg dag 1

Met fabelachtige reddingen wist hij enkele maken het doel schoon te houden. Dit mocht echter niet baten, uit een scrimmage wist 'good old' Jan Fischer met een droge knal van dichtbij de gelijkmaker binnen te schieten.Beide partijen leken hierna tevreden met een gelijk spel maar enkele minuten voor tijd kwam er toch nog verandering in de stand.
    Een kopbal van Frans van der Struijk werd van de doellijn gehaald en de daarop volgende inzet van Toon Strik kon voor de doellijn worden weggewerkt.
    Tot ieders verbazing, vlagde 'eigen'(?) grensrechter Leo van den Heuvel voor een doelpunt, wat hem uiteraard door het team niet in dank werd afgenomen. Na de nodige protesten werd de treffer toch genoteerd in het boekje van scheidsrechter Jo van Esch, echter na de wedstrijd werd een gelijkspel op het wedstrijdformulier genoteerd.
    Nadat de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd had gefloten, werd na gezamenlijk overleg tussen drie voorzitters, besloten om Leo van den Heuvel met onmiddelijke ingang te royeren als lid.Toen hierna bleek, dat de festiviteiten dan waarschijnlijk niet door konden gaan, werd hij daarna toch weer in genade aangenomen.
    Enkele uren later traden het oude 3e en vierde elftal tegen elkaar in het strijdperk.Hier ontbraken echter zoveel spelers dat er op een half veld met kleine doeltjes gespeeld werd. In deze Mickey Mouse wedstrijd kwam het oude derde als winnaar uit de bus.
    Na deze wedstrijden werden de 'vijandelijkheden' in de tent voortgezet tot in de kleine uurtjes. Ook vele oud-leden kwamen opdagen, zodat er een gezellige 60-er jaren sfeer onstond met een leuk spelend orkest. Ook de geweldige wolkbreuk kon hieraan geen afbreuk doen.
    Een leuke eerste dag derhalve en een goede opening van het jubileumfeest.

Verslag: Frans den Ouden

• Dag 2: Vrijdag 25 mei 1995

Programma dag 2:

11:00-18:00     Familiedag sport en spel
    met om 17:00: Koeschijtwedstrijd
    19:00              A jeugd 1980 - LSV 3

2e DAG

Voor de vrijdagmorgen was een dag voor de familie voorgepland.De opening was perfect, een smakelijke brunch werd 'soldaat' gemaakt, waarna de sport en speldag kon beginnen. Jong en oud werden vermaakt met diverse spellen en demonstraties. Velen gingen in de ballon voor een korte 'luchtdoop', wat zeker als geslaagd mag worden beschouwd. Laat in de middag werd 'Anna II' te voorschijn gehaald om met de koeschijtwedstrijd af te sluiten. Helaas, Anna scheet volop bij het lossen zowel als het laden, maar in de tussenliggende periode was er van een mestoverschot in het geheel niks te zien. Loting moest de oplossing brengen, waarna kavel nummer 1 als winnaar uit de bus kwam.
    Om 19:00 uur ging als laatste een wedstrijd tussen de A-junioren bouwjaar 1980 en het derde elftal van start.
    De A-junioren lieten zien het voetbal geenszins verleerd te zijn, want al snel namen zij een voorsprong. In de tweede helft bleek toch dat de conditie van 1980 wat minder geworden was zodat het derde elftal de stand een iets dragelijker aanzien kon geven.
    De eindstand van het duel was derhalve 3-2 voor de 'oude' A junioren.
    Het sportieve duel werd helaas ontsierd door een vervelend uitziende blessure voor Adri Struijk, die zijn knie verdraaide toen hij met de bal tussen enkele tegenstanders door slalomde.

Uitslag Koeschijtwedstrijd:

i.v.m. 25 jaar LSV gehouden op vrijdag 26 mei:
    Hoofdprijs: gevallen op kavel nummer  1
    Troostprijs: gevallen op kavel nummer 2

De prijzen van de koeschijtwedstrijd zijn t/m 30 september 1995 af te halen bij Jeanne Pennings.

Verslag: Frans den Ouden

Uitslag jubileum-loterij: