• Deze maand in onder de lichtmast: Boy Obispo

• In februari is het de beurt aan boy Obispo in deze rubriek.
    Boy is al sinds 1989 een trouw en zeer actief lid van LSV, aan wie we veel dank verschuldigd zijn. Zo kunnen we gerust stellen dat de huidige positieve ontwikkeling van met name de selectie voor een heel groot deel op zijn conto kan worden bijgeschreven.
    Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en inspirerend. Hopelijk kan hij ook eindelijk de trainerscursus die hij aan het volgen is succesvol afronden, als de Corona perikelen het toestaan tenminste.
    Zoals Boy aangeeft is de wedstrijd in de nacompetitie van seizoen 2003-2004, waarin hij zelf meespeelde, op 16 mei 2004 in en tegen Emplina zijn leukste herinnering. Daarom ben ik nog eens het archief in gedoken en vond daarin nog het originele wedstrijdverslag, dat ondergetekende destijds maakte voor Brabants Centrum en een groot aantal foto's van de wedstrijd en de gebeurtenissen erom heen. Onder aan de bijdrage van Boy, staat een foto met daaraan gekoppeld een link naar het wedstrijdverslag van die memorabele wedstrijd.

Klik hier voor de bijdrage van Boy in 'Onder de lichtmast'