• Dirk van der Struijk

1 - Hoe lang ben je al lid van LSV?
     Ik ben na eerste jaar D-pupillen naar ODC gegaan, sinds dit seizoen ben ik weer terug.

2 - Wat is (of was) je functie bij LSV?
     Selectiespeler

3 - Voetbal je of heb je zelf ook gevoetbald, bij welke vereniging(en) en op welke positie speel(de) je?
     Ja, Bij LSV en ODC, vooral als laatste man of rechts back, in de jeugd ook als middenvelder
     Jeugd: LSV en ODC
     Senioren: ODC en LSV
     Veteranen: is nog wat vroeg :-)

4 - Wat is je leukste herinnering aan LSV?
     Buiten dit seizoen is het al even geleden dat ik lid was bij LSV, maar wat ik nog goed kan herinneren zijn de   jeugdkampen, dit was voor de jeugd altijd een leuke week.

5 - Wat vind je leuk aan LSV en wat kan beter?
     Het is een gezellige en warme club, iedereen kent elkaar goed en na de trainingen en op zondag drinken we vaak nog   wat met elkaar. Ik hoop dat we als club weer wat kunnen groeien en meerdere leden kunnen verwelkomen.

6 - Hoe zie je de toekomst van LSV?
     Lastig te zeggen, het ligt eraan hoeveel leden er komen en gaan in de komende jaren. Ook het wel of niet doorgaan van een nieuwe wijk in Lennisheuvel zal meespelen, in het op termijn, eventueel verwelkomen van jeugd.

7 - Zit het LSV gevoel een beetje in de familie?
     Jazeker, Bart, Mark en Joris zijn ook actief in de selectie en zijn al bijna hun hele leven actief lid bij LSV.
     Frank is bij lsv begonnen en daarna naar willem2 gegaan.
     Ons pap is speler geweest bij LSV en op dit moment voorzitter. Ons mam heeft zich in het verleden, en tegenwoordig   nog steeds bezig gehouden met de activiteiten bij LSV. Je kunt dus wel zeggen dat het LSV gevoel er wel een beetje   inzit ja haha.

8 - Wie is je favoriete speler ooit bij LSV?
     Dat vind ik lastig te zeggen omdat in de tijd dat ik kwam kijken bij het eerste ik nog jong was, dus daar weet ik niet   veel meer van. Een specifieke speler kan ik dus niet echt noemen maar het team met mijn broers in de tijd van de   promotie in 2004 vond ik wel een mooi team samen.

9 - Wie vind jij de beste speler aller tijden?
     Messi

10- Wat is voor jou het absolute hoogtepunt in de LSV Historie?
     De promotie in 2004.

11- Kom je op zondag nog wel eens kijken en zo ja bij welk team/teams?
     Ja ik ben speler van het eerste.

12- Hoe vindt je de sfeer in de kantine van LSV?
     Gezellig, we blijven vaak hangen met een mooie groep.

13- Zijn er nog zaken die volgens jou dringend aangepakt moeten worden?
     Nee.

14- Vind je dat LSV over zou moeten stappen op kunstgras?
     Nee, dat past niet bij een club als lsv en normaal gesproken hebben we een mooi veld liggen.

15- Zijn er verder nog dingen die je kwijt wilt / met ons wilt delen?
     Hopen dat we snel een prijs kunnen pakken met dit team en een bredere selectie krijgen.

16- Welke vraag wil je uit deze lijst halen en zo ja welke vraag wil je daarvoor in de plaats stellen?
     Prima zo.

17- Wie wil je in de volgende aflevering onder de lichtmast plaatsen?

Maykel van Kasteren

Excuses dat het wat langer heeft geduurd.

Groetjes Dirk