• Historie LSV aangevuld

5 sep 2020
  • Nu de grootste hitte er af is en de dagen al weer korter worden, wordt het tijd om de draad zo langzamerhand weer op te pakken.
    De 3 seniorenteams hebben inmiddels al een paar oefenwedstrijden achter de rug en afgelopen zondag werden de eerste bekerwedstrijden van het seizoen 2020-2021 afgewerkt
    Helaas heeft het bestuur, gegeven de huidige omstandigheden met het Corona-virus, het (wijze) besluit moeten nemen om de jaarlijkse kick-off op 11 september, uit te stellen. Of en wanneer er dit seizoen nog mogelijkheden komen om activiteiten, anders dan trainingen en wedstrijden, te organiseren, zal de toekomst uitwijzen.

Ikzelf heb de draad voorzichtig ook weer opgepakt en ben weer begonnen met het bijwerken van de historie op deze site.
    Onder de kop: Historie/LSV-Nieuws (clubblad 1982-1983), vindt u inmiddels de 1e en 2e uitgave van het clubblad dat eind 1982 voor de eerste keer is verschenen. Ik hoop dat jullie er van genieten.

Het  uitzoeken, digitaliseren en publiceren van de historische foto's, documenten en clubblad, is zeer arbeidsintensief. Het zou fijn zijn als ik hierbij wat hulp zou krijgen. Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar: Jan.Nijssen@vv-lsv.nl

Ten slotte wens ik iedereen een sportief en vooral gezond seizoen 2020-2021

Jan Nijssen