• Jo van Dijk stopt als bestuurslid

• Jo is zo'n 30 jaar geleden als scheidsrechter binnengehaald door zijn broer Herman. En gelukkig voor ons is hij nooit meer weggegaan bij LSV. Hij is scheidsrechter geweest tot een jaar geleden. Toen afscheid van Jo werd genomen na een reunie wedstrijd van oud leden. Het was mooi om te zien dat iedereen bij onze club Jo dankbaar was voor zijn inzet als scheidsrechter.

Daarnaast doet de club nooit te vergeefs een beroep op Jo. Hij is ruim 20 jaar bestuurslid geweest waaronder voorzitter voor een periode van negen jaar. Ook verzorgt Jo het schilderwerk en is hij onderdeel van onze klusploeg. Hierdoor is hij vrijwel iedere maandag en vrijdag wel op de club te vinden. Buiten deze dagen loopt Jo ook nog wel eens binnen, om een wasje te draaien of om wat op te ruimen. Werk wat misschien niet iedereen ziet maar zeer zeker belangrijk is voor onze club.

Ooit is er Jo gevraagd een transfer te maken naar BOC, maar dat was voor hem nooit bespreekbaar. "Dat gaan we niet doen hé" was zijn antwoord, waaruit nogmaals op te halen is dat Jo een echt blauw geel hart heeft.

Jo bedankt, namens het bestuur, namens onze leden, namens iedereen! Hopelijk kunnen en mogen we nog jaren gebruik blijven maken van jouw diensten en expertise.