• 1996

Tijdens de algemene ledenvergadering van 3 september 1996 werden
    Wim Scheutjens en Johan van den Vorstenbosch
    gehuldigd wegens 25 jaar lidmaatschap van L.S.V.

Helaas hebben we hier geen foto's van terug kunnen vinden.

• 1997

Tijdens de algemene ledenvergadering op 23 oktober 1997 worden wederom een aantal leden die 25 jaar lid zijn gehuldigd:
    Adri vd Struijk - René Vermulst - Ben Brusselaars - Henk van Oosterhout - Henk Pijnenburg - Mari Pijnenburg - Ad Scheutjens - Frans van der Struijk, Toon Vorstenbosch en Jan Spikmans

Volgens de notulen van deze ALV werden er twaalf leden gehuldigd, doch alleen van bovenstaande personen zijn de foto's terug gevonden. Helaas werden de namen niet in de notulen vermeld en ook werd niet, of en waarom sommige jubilarissen ontbraken, genotuleerd.

• 1998

Tijdens de algemene ledenvergadering op 17 september 1998 werden:

Jos de Laat (sr), Jan Dekkers, Tiny Dekkers en Herman van Helvoirt

gehuldigd wegens hun 25 jarig lidmaatschap.
    Er zijn (nog) geen foto's beschikbaar van deze huldiging.

• 1999

Tijdens de algemene ledenvergadering op 2 september 1999, werden de volgende leden gehuldigd:

Klaas van Schaijk - Werner Dekkers - Mark van de Biggelaar en Frans Frederiks

Ook van deze huldiging hebben we (nog) geen foto's terug kunnen vinden.

• 2000

In 2000 was alleen Mark van den Biggelaar 25 jaar lid

Ook hiervan is geen foto beschikbaar