• 2001

Tijdens de jaarvergadering op 5 november 2001 werden de volgende jubilarissen gehuldigd:

Richard Kattevilder - Bas Karssemakers - Hans Wagenaars - Broer van Houtum - Gert Jan van Houtum

• 2002

Tijdens de algemene ledenvergadering van 16 september 2002 werden gehuldigd:

Rien van den Bosch - Rien van de Loo en Toon Timmers

• 2003

Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersavond gehouden op 29 maart 2004 werd Dick van Mourik gehuldigd wegens zijn 25 jarig lidmaatschap. Nadat voorzitter Jo van Dijk de 'levensloop' van de jubilaris bij LSV had doorgenomen ontving Dick het LSV-horloge als herinnering uit handen van de voorzitter. Echtgenote Marij ontving een mooie bos bloemen voor het belangeloos afstaan van haar Dick aan onze vereniging.

• 2004

Tijdens de jaarvergadering van 6 september 2004 werd Toon Kivits gehuldigd voor zijn 25 jarig lidmaatschap.
    Tevens werd Jo van Esch in het zonnetje gezet omdat hij 25 jaar als scheidsrechter actief is voor L.S.V.

• Toon Kivits

• Jubilarissen 2005