• Kerst Bericht 2021

• Beste leden en sponsors van LSV,

Het afgelopen jaar stond, zoals ook 2020, in het teken van de coronapandemie. Helaas hebben we hierdoor het 50-jarig jubileumfeest wederom moeten annuleren. Ook de algemene ledenvergadering hebben we voor de 2e keer tot een nader te bepalen datum moeten uitstellen. Hetzelfde geldt helaas voor de nieuwjaarsreceptie.

Erg blij zijn we met onze standvastige leden en de onvoorwaardelijke steun van onze sponsors in deze moeilijke tijden. Als dank hiervoor krijgen de leden een korting van 25-%  op hun contributie en de sponsors een korting van 25-% op hun bijdrage voor het seizoen 2021-2022.

De sportieve prestaties tot aan de winterstop zijn goed. De veteranen zijn bijna onoverwinnelijk. Het 2e elftal vinden we terug in de top 3 en het 1e elftal is als middenmoter ook op de goede weg, met een mooie overwinning op de ongenaakbaar geachte koploper.

Veel dank zijn we verschuldigd aan onze vrijwilligers en iedereen die LSV een warm hart toedraagt. Wel zijn we nog op zoek naar meer vrijwilligers, waarbij we dringend op zoek zijn naar een grensrechter voor het 1e elftal en naar scheidsrechters voor de veteranen op zaterdag en de senioren op zondagmorgen. Voorlopig zitten we weer in een lockdown, maar we hopen op een voorspoedige voortzetting van het seizoen met publiek.

Rest mij om namens het bestuur van LSV iedereen fijne kerstdagen en een voorspoedig en gezond 2022 toe te wensen.

Frans van der Struijk

Voorzitter LSV