• Kijk Nederland - Ecuador bij LSV

• Vrijdag 25 november staat de wedstrijd Nederland - Ecuador op de planning en wat is gezelliger dan dit met z'n alle te kijken!

De wedstrijd begint natuurlijk al om 17:00, daarom wordt er gezorgd dat er wat te eten is. Een soepje van te voren en achteraf een hamburger. De soep is gratis voor leden, voor de hamburger kan het zijn dat we een kleine vergoeding vragen, maar dat is afhankelijk van de drukte. Daarboven op verlagen we de prijs op drank vanaf het begin van de wedstrijd, tot 1 uur na het einde van de wedstrijd. Bier zal 1,50 zijn en mix drank wordt 3,00.  En alsof dat nog niet genoeg was krijg je ook nog eens een gratis drankje als je in een oranje shirt komt!

Wil je ook komen, dan vragen we om dat even te laten weten aan iemand van de activiteiten commissie, graag voor dinsdag 22 november. Dan zorgen wij dat er genoeg te eten is voor iedereen

Tot 25 november!

De evenementen commissie