• LSV Beloont zichzelf met punt

• Zondag 29 mei, LSV Speelt een uit bij Casteren. Eigenlijk zou het balletje vandaag moeten rollen over het veld in Lennisheuvel, maar door omstandigheden is de vorige wedstrijd tegen Casteren omgeruild. Hierdoor mochten de Lennisheuvelnaren bij Casteren op bezoek. Erg zonde want het veld in Lennisheuvel lag er super bij, door het harde werk van onze klusploeg.

Om half drie begon de bal te rollen in Casteren en LSV schoot werkelijk uit de startblokken. De Lennisheuvelnaren kwamen er over de rechterflank uit en trokken de bal meteen strak voor. De bal was perfect, er hoefde alleen maar iemand tegen aan te lopen. Maar helaas ging de bal net voorbij aan Luuk Hobbelen. Een paar minuten later onderschepte LSV de bal na hoog druk te zetten, de bal werd op goal geschoten, maar de keeper van Casteren dook de bal met een mooie duik uit de goal. Binnen tien minuten hadden de Lennisheuvelnaren eigenlijk al op een 2-0 voorsprong moeten staan. Casteren kwam er niet aan te pas aan het begin, LSV liet de bal goed rondgaan en de 0-1 hing in de lucht. In de 25e minuut viel dan ook de openingstreffer. Dirk van der Struijk gaf de bal voor vanuit een voorzet. De bal viel precies bij Rowi van den Besselaar op z'n pantoffel die knap de 0-1 binnen schoot. De voorsprong mocht niet lang duren. Casteren kwam er vanaf de aftrap meteen uit en binnen vijf minuten stond de 1-1 al op het scorebord. Heel even vergaten de Lennisheuvelnaren te voetballen en zo meteen kregen ze de gelijkmaker om de oren. Wakker geschrokken gingen de Lennisheuvelnaren weer voetballen en binnen vijf minuten stonden ze al bijna weer op voorsprong. Na een fout in de opbouw van de Casteren kreeg Chakib Loubann de bal voor z'n voeten en schoot hij de bal met een krul op goal. Maar wederom wist de keeper van Casteren de bal uit z'n doel te houden. Hierna nam de druk van LSV wat af, de bal werd in de ploeg gehouden maar echt grote kansen werden er niet meer gecreƫerd.

Na rust duurde het niet lang voordat de Lennisheuvelnaren hun eerste kans weer creƫerde, maar ook deze belande niet in het netje. Na een kwartier kwamen de Lennisheuvelnaren op een verdiende 1-2 voorsprong. Rowi van den Besselaar kreeg de bal aan de buitekant van het veld en gaf de bal met een perfecte crosspass mee op de ingevallen Teun de Jong. Teun schoot de bal met een krul strak in de bovenhoek. Casteren trok de wedstrijd langzamerhand steeds meer naar zich toe. De Lennisheuvelnaren kwamen er niet meer uit en de bal ging te snel lang. De 2-2 hing in de lucht en deze viel dan ook uit een vrije trap. Daarna was het voornamelijk tegenhouden voor de Lennisheuvelnaren, die dat met succes deden en voor het eerst sinds een lange tijd weer punten wisten over te houden aan een wedstrijd.

Er had veel meer ingezeten voor de Lennisheuvelnaren die helaas te laat pas op gang zijn gekomen. Volgende week spelen ze de laatste wedstrijd uit tegen Netersel.