• LSV en SVSOS delen de punten

• Zondag 13 februari 2022, na een lange pauze wordt er weer afgetrapt op de zondag.

Na de domper tegen de bocht '80 van afgelopen dinsdag hadden de Lennisheuvelnaren iets recht te zetten. Met veel motivatie gingen de Lennisheuvelnaren het veld op.
    Een lange tijd ging het gelijk op, met over en weer wat kansen voor beide elftallen. Waar SVSOS er een paar keer gevaarlijk door kwam over de linkerflank, kwam LSV er een paar keer gevaarlijk doorheen met een slimme bal achter de verdediging. Er werd een paar keer goed gevoetbald door de Lennisheuvelnaren, maar er was nog zeker ruimte voor verbeteringen.

Aan het begin van de tweede helft waren de Lennisheuvelnaren beter, het was wachten op de 1-0. Luuk Hobbelen en Rene Bastian kwamen er een paar keer goed doorheen maar de keeper van SVSOS stond zijn mannetje met een aantal prima reddingen. Het laatste kwartier draaide de wedstrijd langzaam om en zo werd SVSOS langzaam beter. LSV speelde met een hoop man voor de bal om de 1-0 te forceren, wat een hoop ruimte opleverde voor de bezoekers. Gelukkig voor de Lennisheuvelnaren hadden Maykel van Kasteren en Lyuboslav Serafimov een hoop ballen, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-0.

Niet het gewenste resultaat, maar gelukkig is het seizoen nog niet afgelopen.
    Volgende week speelt LSV uit tegen Casteren.