• LSV geeft Irene klopp

• LSV- VV Irene 2-1 (1-0) 42. Mateusz Barabasz 1-0, 75. Wladimir Kilie 2-0. 85. Jurian Schellekens 2-1
    Na de overwinning van vorige week op Essche Boys komt vandaag Irene op bezoek.
    LSV begint goed en moet binnen het kwartier voor staan kansen van Barry (Matheusz Barabasz) lobje net over en Rowi van de Besselaar die net te laat komt om de bal binnen te tikken.
    Irene speelt op de counter en is in de omschakeling paar keer dreigend met de snelle spelers voorin.
    Toch komt LSV 3 min voor rust op voorsprong een goede aanval over links komt uiteindelijk bij Barry terecht
    die schiet de bal in de volley vanaf ruim 16 meter achter de Irene doelman.

Na de rust komt Irene beter uit de kleedkamer en moet het ook gelijk maken.
    Na een aanval over rechts komt de bal bij de vrij staande spits alleen die schiet de bal voorlangs van een meter of 11
    Kort daarna krijgt Luuk Hobbelen zijn 2e gele kaart en komt LSV met een man minder te staan.
    Toch vergroot LSV verrassend de voorsprong een vrije trap word binnen gekopt door de vrij staande Wladimir Kilie
    Irene gaat alles of niks spelen en komt 5 min voor tijd terug in de wedstrijd.
    Na een voorzet vanaf links kopt de aanvoerder van Irene de bal hard tegen de touwen.
    Maar net als vorige week weet LSV stand te houden en de punten in Lennisheuvel te houden.

Met 6 punten uit 3 wedstrijden nestelt LSV zich in de top 5 van de competitie en begint het dus goed aan het seizoen
    Volgende week gaat LSV op bezoek bij SVG en dan hoopt het de eerste punten buiten Lennisheuvel te halen.
    Aftrap 14.30 in Tilburg.