• LSV Houdt punt over aan wedstrijd met Ollandia

• Zondag 3 april 2022, om half 3 begon de bal te rollen in Olland.

De Lennisheuvelnaren begonnen zeer sterk aan de wedstrijd en er werd goed gespeeld. Ollandia kwam er het eerste kwartier niet aan te pas. LSV had het overgrote deel van het balbezit en creeerde hier en daar een kleine kans. In de 12e minuut kreeg LSV een vrije trap aan de zijkant van het veld, deze werd genomen en Maikel van den Heuvel nam de bal knap aan. Maar helaas voor de Lennisheuvelnaren stapte de verdedigers van Olland net op tijd om Maikel buitenspel te zetten. Na het eerste kwartier ging de wedstrijd iets meer gelijk op, Ollandia kreeg wat meer de bal en zocht vanuit achteruit de lange bal op de buitenspelers. Halverwege de eerste helft kreeg Ollandia een vrije trap aan de zijkant van het veld. Deze werd knap bij de tweede paal gelegd maar werd gelukkig over het doel van keeper Ricardo Verheijden gekopt. LSV kwam er nog een paar keer goed door met wat slimme steekballen van Chakib Loubann maar dit zorgde niet voor grote kansen. Ruststand 0-0.

De tweede helft kwam LSV gemotiveerd het veld op. Gebrand om het gelijkspel op z'n minst vast te houden. Ollandia kreeg steeds meer de bal en het werd steeds meer tegen houden voor de Lennisheuvelnaren. In de 60e minuut viel Mart Strik in voor de Lennisheuvelnaren, hij verving Lars Kruijssen. Ollandia creƫerde niet echt grote kansen en was slordig met de bal. Ricardo Vereijden hield z'n doel goed schoon met een paar goede reddingen op de afstand schoten van Ollandia. In de 75 minuut kregen de Lennisheuvelnaren de kans om de 0-1 binnen te schieten. Maikel Heuvel werd weg gestuurd en won in een duel knap de bal. Hij legde de bal goed opzij, maar helaas kon de bal niet worden binnengeschoten. Het laatste kwartier was eigenlijk alleen maar tegenhouden voor de Lennisheuvelnaren. Maar door het goede teamwork werd de 0-0 over de streep getrokken.

Volgende week heeft LSV een weekend vrij.