• LSV Speelt zichzelf uit de wedstrijd

• Zondag 13 maart, na een lange periode rustig aan doen door vele corona gevallen mochten de Lennisheuvelnaren weer het veld op.

De tegenstander van vandaag was Dosko'32. De wedstrijd begon stroef, met aan beide kanten veel onnodig bal verlies. Vaak werd er te gehaast een keuze gemaakt. Na een kleine 15 minuten kwamen de bezoekers op voorsprong. De bal werd onderschept na een te korte terugspeelbal van Thijs Verhagen, waarna de speler van Dosko om doelman Lars Kruijssen dribbelde om de bal voor de eerste keer vandaag tegen het net te schieten. Tot de 35e minuut ging de wedstrijd gelijk op, hier en daar werden wat kansjes gecreƫerd, maar hieruit kwamen geen doelpunten. De laatste tien minuten voor rust trok LSV het momentum naar zich toe en dit leidde ook tot de verdiende gelijkmaker. Na een goede dropkick en een redding van de keeper wist Maikel van den Heuvel de rebound binnen te schieten. Zo gingen de teams met een gelijkspel de rust in.

Na rust pakte LSV door en hielden ze het momentum, opgebouwd voor rust goed vast. Maar na 15 minuten spelen werd de bal diep gegeven op de spits van Dosko die het sprint duel aanging met Maykel van Kasteren. De spits van Dosko liep op de hakken bij Maykel en bracht hem ten val. Maar tot grote verassing kreeg Dosko de vrije trap mee op randje 16. De vrije trap werd perfect binnen geschoten en zo kwam Dosko op een 1-2 voorsprong. Het momentum kantelde en Dosko werd beetje bij beetje sterker. Tot ergernis van de Lennisheuvelnaren gingen de bezoekers bij ieder duel naar de grond, slim want de scheidsrechter gaf vrije trap na vrije trap aan de bezoekers. De focus op het voetbal nam af en toen de bezoekers in de 65e minuut op een 1-3 voorsprong kwamen was de wedstrijd gespeeld.. De spits van Dosko nam de bal aan met de hulp van zijn hand, maar dit werd gemist door de scheidsrechter en nog geen vijf seconden later ging die zelfde aanvaller over het been bij een van de LSV verdedigers. De scheidsrechter floot voor een penalty en zo bouwde Dosko de voorsprong verder uit naar 1-3. Het was tegenhouden voor de Lennisheuvelnaren, die er niet voor konden zorgen dat het bij 1-3 bleef. Toen er in de 88e minuut een voorzet werd gegeven kopte een inlopende speler van Dosko de 1-4 binnen.

Aankomende donderdag speelt LSV een inhaalwedstrijd tegen Irene.