• LSV Toernooi en nieuwjaarsreceptie 2.0 zeer geslaagd

• De dag begon voor onze activiteiten commissie om 11 uur. Dit jaar was de eerste keer dat ze het indoor toernooi organiseerde. Het indoor toernooi werd gehouden op een klein kunstgrasveldje in Vlijmen, hierdoor was het een mooie combinatie van normaal voetbal met zaalvoetbal. Na het maken van de teamindeling werden er nog een aantal leden verwelkomt op de club om gezamenlijk te vertrekken richting Vlijmen. Mooi om te benoemen is dat er een mooie mix was van alle leeftijden en elftallen. Nou is dat niet heel moeilijk met maar 4 elftallen, maar het toont wel de betrokkenheid van iedereen bij onze club en dat is belangrijker dan het hebben van 20 teams.

Met 5 teams van ieder 5 man sterk werd er afgereisd naar Vlijmen. Eenmaal aangekomen was het de eer aan team 2 en team 5 om een aftrap te geven aan het toernooi. Iedere wedstrijd duurde maar 10 minuten. 10 minuten zeg je, dat is zo voorbij. Maar eenmaal op het veld was het zwaar omdat iedereen heel erg fanatiek was en maar al te graag wilde winnen.

• Na 10 wedstrijden waren de plekken al grotendeels duidelijk. Team 3 en team 5 hadden beide 9 punten weten te bemachtigen. Team 1 en team 2 kwamen ook uit op hetzelfde aantal punten. Hierdoor werden er nog twee extra wedstrijden gespeeld. Een voor de 3e plek en de andere voor de 1e en 2e plek. Er moet natuurlijk worden afgesloten met een finale, dus eerst werd de troostfinale gespeeld, met team 2 als winnaar. Als klapper op de vuurpijl werd de finale gespeeld, hier bleef het lang spannend en gelijk opgaan. Maar aan het einde stond Team 3 toch met het kampioenschap in handen.

Kort gezegd was het een zeer geslaagd toernooi, waar nog vele positieve geluiden over hebben geklonken, onder andere hierdoor is er besloten een jaarlijkse activiteit van te maken. We kijken al uit naar de volgende!

• Na het toernooi was er voor iedereen die mee had gedaan aan het toernooi wat te eten bij de club. Na een hele middag op het veld te hebben gestaan moet er even bijgetankt worden, voordat iedereen kon genieten van de vernieuwde nieuwjaarsreceptie.

Om 18:00 begonnen de eerste mensen binnen te komen. Leden, sponsoren, mensen die onze club een warm hart toedragen en nog veel meer. Het was druk en onze mooie kantine stond helemaal vol. Kwam het door de zanger, de bekend making van onze nieuwe staf voor volgend seizoen of komt het toch omdat mensen willen weten wat de nieuwe wind is die door LSV waait.

Onze voorzitter Frans van der Struijk wilde graag even een woordje doen aan iedereen. Een woordje werd een hele speech waarin van alles aan bod kwam. Zo werden de jongens die dit jaar de overstap hebben gemaakt naar het oude eerste elftal bedankt, ook dankzij hen voetballen we dit seizoen nog met 2 elftallen op de zondag. In het specifiek werd Henri van de Moosdijk bedankt voor zijn werkzaamheden. Henri kan ondertussen een echte LSV'er genoemd worden en is met vele andere verantwoordelijk voor de nieuwe wind die door de club waait. Zo verzorgt hij fijn loos de trainingen op de donderdagen en is hij de initiatiefnemer van onze nieuwe visie commissie. Verder werd het nieuwe dames elftal verwelkomt bij de club en werd er afgesloten met de bekendmaking van de nieuwe staf van volgend seizoen.

• Op de staf van volgend seizoen gaan we nog iets dieper in. Het is natuurlijk een moeizaam jaar geweest voor onze club. Geen A-categorie voetbal meer en nam het aantal voetballende leden af. Daarom zijn we als club ook blij om bekend te kunnen maken dat we volgend seizoen een super duo voor een vernieuwd eerste elftal kunnen zetten. Leroy van Gestel gaat samen met Jan van der Sande en de rest van de staf de uitdaging aan volgend seizoen. In een later bericht zullen we jullie iets meer vertellen over het duo en de rest van de staf, dit bericht is al lang genoeg.

Na de speech van onze voorzitter werd de microfoon overgedragen aan de Theo Boomaars. Theo is een goede vriend van Leroy en tevens een bekende zanger. Aan Theo de opdracht ervoor te zorgen dat de avond nog gezelliger zou worden. En we kunnen concluderen dat dat hem zeker is gelukt. Het werd een late avond waar iedereen het naar z’n zin heeft gehad.

Het was een zeer geslaagde dag en als dit een voorteken is voor de rest van het jaar belooft het echt iets moois te worden. We werken er met z’n alle heel erg hard aan en zijn blij om te zien dat het z’n vruchten afwerpt en iedereen het zo naar z’n zin heeft gehad.