• LSV verliest eerste competitie wedstrijd

20 sep 2020
  • 20 September, LSV Trapt de eerste wedstrijd van het seizoen af uit tegen Dees.

Door de vele blessures bij de lennisheuvelnaren begon LSV met maar 2 wissels.
    Voordat de wedstrijd eigenlijk begonnen was kwam Dees al op een 1-0 voorsprong, De bal werd uit de corner voorgegeven waarna een speler van Dees de bal vrij mocht inkoppen.
    LSV zette het om en begon steeds beter in de wedstrijd te komen, er werd hoog druk gezet en Dees had moeite om tot echt grote kansen te komen.
    In de 23e minuut kwam Dees er doorheen via de rechterflank, de bal kwam in de kluts en kwam op de hand van Maykel van Kasteren, Penalty besloot de scheidsrechter.
    De penalty werd gekeerd door keeper Lars Kruijssen. Een kleine tien minuten later kwam LSV op 1-1 nadat Maikel van den Heuvel de bal goed terug legde op inkomende Dirk van der Struijk.
    De goal werd echter afgekeurd vanwege een uitbal. Vijf minuten later onderschept dezelfde Dirk de bal en kon hij zo door lopen naar de goal. Maar het was weer raak, Dirk werd terug gefloten nadat zijn tegenstander ging liggen.
    LSV kreeg steeds meer kansen op de gelijk maker, Teun de Jong gleed de bal nog bijna binnen door druk te zetten op de keeper.
    Ondanks dat het spel van LSV niet super was, verdiende ze wel een goal.

Na de rust ging het op en neer, Dees had meer druk naar voren en daaruit kwam dan ook de 2-0.
    Teun de Jong werd ingespeeld maar raakte de bal verkeerd, waarna de spits van Dees de bal zo voor het inschieten had.
    LSV zakte weer weg, waar het de eerste helft goed stond, stond het na de tweede goal slechter.
    En toen LSV de 3 en 4-0 tegenkreeg was de wedstrijd eigenlijk gespeeld.
    In de 74e minuut werd de bal vanuit de achterhoede van Dees naar voren getrapt, Lars Kruijssen kwam uit om de bal weg te trappen, maar nam de bal slecht aan.
    De doorlopende spits van Dees kon de bal er zo langs tikken en de bal vervolgens voor open goal binnen schieten.
    Het was alleen nog maar verdedigen voor LSV, maar dit weerhield Dees er niet van om toch de 6-0 te maken. De invaller van Dees kreeg alle ruimte om de bal goed te leggen, waarna hij de bal knap in de haak schoot.

Volgende week speelt LSV thuis tegen Terlo, en wil het elftal van trainer Ittiene Obispo zich revancheren op dit verlies.