• LSV Verwelkomt: Serdar Gul

  • 0
 • Naam: Serdar Gul

  Positie: Links / Rechtsbuiten

  Sterke Punten: Goede aanname, scorend vermogen, goede dribbel

  Ik ben Serdar Gul, een linksbenige flank aanvaller die ook op de nummer 10 positie kan spelen. Ik ben mijn voetbalcarrière begonnen bij GSBW, vervolgens ben ik gescout door Willem II en heb ik daar in de jeugdopleiding gespeeld. De afgelopen jaren heb ik onder andere bij TSV Longa, VOAB, Merksplas, FC Meerle en de Willem II-amateurs gespeeld.

  Leroy heeft mij overgehaald deel te nemen aan het project dat bij LSV is ingezet. Ik ken Leroy van het voetbal vroeger. Aangezien het voetbalwereldje klein is hebben Leroy en ik met elkaar gesproken over het project. Hierin heeft hij duidelijk zijn visie overgebracht en dit sprak mij zeer aan. Ik ben iemand die altijd voor de top wil spelen. Om die reden wil ik mij aansluiten bij vv-LSV. We gaan ons best doen om met elkaar goede resultaten te boeken. Ik heb er nou al zin in, tot snel!