• LSV Verwelkomt: Serkan Kocadag

  • 0
 • Naam: Serkan Kocadag

  Positie: Centrale Verdediger

  Sterke Punten: Sterk in de opbouw, traptechniek

  Ik ben Serkan Kocadag, 27 jaar en wonende in Tilburg. Ik speel al sinds mijn 6e voetbal bij verschillende clubs. Zo ben ik begonnen bij Olympus en tot het eerste ben ik daar blijven voetballen. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar Longa waar ik in de A1 en later het eerste heb gespeeld. Vervolgens heb ik nog wat wedstrijden bij Reeshof en in België gespeeld.

  De nieuwe trainer Leroy ken ik al zo bijna mijn hele voetbalcarrière. Ik ben in de laatste jaren mijn motivatie voor het voetballen kwijt geraakt en die wil ik weer terug vinden bij LSV. Ik heb er vertrouwen en zin in om aan de slag te gaan in een nieuw seizoen. Ik wil Leroy bedanken voor het vertrouwen en het erkennen van mijn kwaliteiten. Ik zie jullie snel!