• LSV Verwelkomt: Sander Heesakkers

    • 0
  • Naam: Sander Heesakkers

    Positie: Centrale verdediger/ Linksback

    Sterke punten: snelheid, loopvermogen en linkerbeen

    Ik ben begonnen met voetballen bij LSV in de F en na 1,5 jaar de overstap gemaakt naar ODC, omdat ik bij alle profclubs af viel op dat moment en het advies kreeg om op iets hoger niveau te gaan spelen. Vanaf het seizoen 2007-2008 bij PSV in de D1 gaan spelen en vervolgens heel de jeugdopleiding doorlopen. In 2013 een contract ondertekent bij PSV en nog drie seizoenen bij Jong PSV gespeeld (51 wedstrijden). In die periode ook jeugdinterlands gespeeld bij oranje onder 18 en 19. Daarna nog bij Dessel Sport, Geldrop, Kozakken Boys en FC Eindhoven AV gespeeld. De laatste jaren heb ik het voetbal op een laag pitje gezet in verband met mijn opleiding aan de Universiteit van Maastricht. Mijn hobby’s zijn leuke dingen doen met vrienden, zelf sporten en lekker eten. Ik kom naar LSV, omdat ik daar ben begonnen met voetballen en ik nu niet hoger wil en kan voetballen door mijn opleiding. Bij LSV mogelijk is om het plezier weer op te pakken en weer lekker wekelijks te gaan voetballen.