• LSV Weet zichzelf wederom niet te belonen

  • 0
 • Zondag 15 Mei, om half 3 begint het balletje te rollen in Lennisheuvel.

  Zoals voorgaande weken begon LSV wederom goed aan de wedstrijd. Ondanks dat de resultaten het niet vertonen, gaan de Lennisheuvelnaren steeds beter voetballen.
  Steeds vaker word de bal in de ploeg gehouden in plaats van dat er voor de lange bal wordt gekozen. Het duurde niet lang voordat de Lennisheuvelnaren de eerste kans kregen, Mark van der Struijk liep met een goede loopactie weg bij z'n tegenstander en kreeg de bal perfect in de loop mee. Mark schoot maar zag zijn inzet in het zijnet verdwijnen. Een kleine vijf minuten later kreeg LSV de volgende kans om de score te openen, maar ditmaal werd de inzet gekeerd door de keeper van Terlo. Na deze sterke openingsfase werd het wat rustiger LSV had wat meer balbezit maar echte grote kansen bleven een beetje uit. Terlo kwam er over de rechterflank tweemaal goed doorheen na een splijtende crosspass, maar Maykel van Kasteren wist de voorzetten onschadelijk te maken. LSV Creƫerde nog wat kansen hier en daar maar de wat grotere kansen kwamen pas voor de rust. Luuk Hobbelen kwam er uit over de rechterflank en trok de bal terug vanaf de achterlijn, maar helaas ging de bal aan iedereen voorbij waardoor de actie niet beloond kon worden met een goal. Twee minuten voor rust kwamen de Lennisheuvelnaren nog bijna op voorsprong via Mark van der Struijk, die de bal na een dieptepass over de keeper probeerde te stiften. Maar ook deze bal wist net niet de juiste kant van het net te vinden. Met een 0-0 rust stand gingen beide elftallen de rust in.

  De eerste 15 minuten na rust was Terlo sterker, de bezoekers hadden wat meer de bal en oefende goede druk uit naar voren. Dit zorgde er dan ook voor dat de bezoekers bijna op een 1-0 voorsprong kwamen. De aanvoerder van de bezoekers speelde de bal diep op de spits, die de bal op goal schoot. LSV Keeper Ricardo Verheijden wist de bal nog te toucheren, waardoor Maykel van Kasteren hem net voor de lijn weg kon halen. Tien minuten later kreeg LSV wederom een kans om de score te openen via Chakib Loubann, maar zijn inzet verdween boven de goal van de bezoekers. De druk van LSV naar voren bleef aanhouden, maar tot grote kansen leed het niet meer. De laatste tien minuten was het voornamelijk Terlo, LSV was diep gegaan om op voorsprong te komen, maar nu was het tegenhouden. Er werd gevochten om op z'n minst een punt over te houden aan de wedstrijd, maar in de 89e minuut was het hetzelfde verhaal wat al zovaak voor is gekomen. Terlo kwam eruit en schoot de bal binnen, wederom werden de punten verloren in de laatste minuut van de wedstrijd. Wederom een wedstrijd die verloren gaat omdat de bal er simpelweg gezegd maar niet ingaat.

  Ondanks het verlies waren er genoeg lichtpunten die overgehouden werden aan de wedstrijd, maar toch is en blijft het zonde dat LSV zichzelf niet eens beloont voor het goede spel van de afgelopen weken. Volgende week mag LSV op bezoek bij de kampioen EDN'56.