• Maart 2021 | LSV Nieuwsbrief

• LSV Geeft Terug

Lsv wil als eerste Boxtels voetbalclub haar spelende leden volgend seizoen compenseren. Na alles financieel op een rijtje te hebben gezet en mits er geen onverwachte financiële tegenvallers meer komen, is er ruimte gevonden om alle spelers korting op de contributie te geven voor het seizoen 2021/2022.
    We kiezen voor korting komend seizoen, omdat op dit moment de financiele ruimte er niet is om een deel van de contributie terug te geven. Dit komt door de blijvende lopende kosten, terwijl hier nu nauwelijks inkomsten (zoals kantine omzet) tegenover staan. We verwachten komend seizoen wel die inkomsten weer te kunnen genereren.

Volgend seizoen hoeft iedere speler het laatste kwartaal niet te betalen. ( het mag als financiële ondersteuning natuurlijk wel). We gaan ook nogmaals proberen de vastgestelde indexatie van de contributie voor het 2e jaar op rij, niet toe te passen.

We moeten goed oppassen dat we onze reserves niet te veel moeten aanspreken, dan blijft LSV gezond.

Sportieve groet namens het bestuur!

• KNVB Zet in op regiocup

Na het vervelende nieuws dat de compitities dit seizoen niet meer afgemaakt zullen worden, heeft de KNVB gelukkig zo snel mogelijk ingezet op een plan B.

Dit plan B is de regiocup, dit kun je zien als een vriendschappelijk toernoei tegen teams in en rondom onze mooie club. Wij hebben ons hiervoor met drie teams aangemeld zodat iedereen weer een balletje kan trappen zodra het weer mag.

Lees meer over de regiocup

• Staf LSV 1 gaat door!

Vele andere gingen ons al voor, maar wij zijn ook blij om te kunnen mededelen dat Ittiene Obispo, Mark van der Struijk en Peter van den Heuvel met ons het volgende seizoen ingaan.

• Trainingen hervat

Goed nieuws voor de spelers onder de 27, na een lange tijd mag er weer vrij gevoetbald worden. Na het goede nieuws gekregen te hebben hebben we er meteen voor gezorgd dat alles weer klaar stond voor de spelers die weer mochten komen trainen. We trainen inmiddels al weer een paar weken.

hoewel we blij zijn weer mensen bij ons te zien, missen we alleen nog de spelers boven de 27, laten we hopen dat er snel versoepelingen komen zodat ook zei weer kunnen aansluiten!

• Giveaway was een succes

Vorige maand hebben we 22 LSV'ers blij kunnen maken met een mooi drank pakket. Wij hopen dat jullie ervan  genoten hebben!