• Michel Jongbloets (Mei 2021)

1. Hoe lang ben je al lid van LSV?
      Ik ben begonnen in september 2010 bij de veteranen maar volgens mij toen nog geen lid van LSV. In het jaar daarop toen ik ging spelen in het 4e elftal ben ik lid geworden van LSV.
    2. Wat is (of was) je functie bij LSV?
      Ik heb al verschillende functies bekleed, waaronder assistent trainer van het 1e elftal samen met Boy Obispo en nu ben ik coördinator samen met Toon Vorstenbosch bij de Veteranen van LSV.
    3. Voetbal je of heb je zelf ook gevoetbald, bij welke vereniging(en) en op welke positie speel(de) je?
      Jeugd: Boxtel & DVG
      Senioren: DVG 1, LSV 1, 2, 3, 4
      Veteranen: Ja
    4. Wat is je leukste herinnering aan LSV?
      De kampioenschappen van het seizoen 2011/2012 en het seizoen 2012/2013 met LSV 3 en 4
    5. Wat vind je leuk aan LSV en wat kan beter?
      Vanaf dag 1 was de sfeer in de kantine met de LSV leden enorm gezellig. Dat missen we natuurlijk nu door de corona lockdown. Het ledental kan in mijn ogen beter, maar er moet natuurlijk ook wel vraag zijn en nieuwe leden werven blijft een lastig verhaal.
    6. Hoe zie je de toekomst van LSV?
      Als we met zijn alle de schouders eronder blijven zetten en positief blijven dan verwacht ik dat LSV bestaansrecht heeft. Het is een gezellige club met leuke en gezellige leden die het beste met LSV voor hebben.
    7. Zit het LSV-gevoel een beetje in de familie?
      Helaas niet. Ik ben de enige van mijn familie die bij LSV voetbalt. Mijn broertje heeft in het seizoen 2011/2012 meegedaan maar is na dit seizoen gestopt. Mijn dochter Fay voetbalt zelf ook maar doordat er helaas geen jeugd is speelt ze nu bij ODC.
    8. Wie is/zijn je favoriete speler(s) ooit bij LSV?
      In mijn 10 jarige periode bij LSV heb ik met een aantal in mijn ogen goede spelers gevoetbald. Maar mijn favoriete speler is Wladimir Kilie met hem is het altijd lachen op en naast het veld.
    9. Wie vind jij de beste speler(s) aller tijden?
      Johan Cruijf
    10. Wat is voor jou het absolute hoogtepunt in de LSV Historie?
      In de afgelopen 10 jaar kan ik niet echt iets opnoemen wat historisch zou moeten zijn wat natuurlijk jammer is.
    11. Kom je op zondag nog wel eens kijken en zo ja bij welk team/teams?
      Ik speel zelf nog geregeld mee in de lager elftallen maar als het uitkomt dan wil ik nog wel een kijken bij het vaandelteam.
    12. Hoe vind je de sfeer in de kantine van LSV?
      Meer dan prima. Altijd gezellig na het trainingen op donderdag maar ook na de wedstrijden op zondag.
    13. Zijn er zaken die volgens jou dringend aangepakt moeten worden?
      Ik vind dat de communicatie bij LSV veel beter kan. Ik hoor vaak achteraf pas dat er zaken besloten zijn of pas op het laatste moment. Ik ben niet altijd bij vergaderingen, maar als er vergaderingen of belangrijke mededelingen zijn geweest dan ontvang ik graag in een nieuwsbrief wat er besproken is. Helaas gebeurd dit nu niet.
    14. Vind je dat LSV over zou moeten stappen op kunstgras?
      Nee! Hier had ik al een hekel aan en je ziet in de eredivisie ook al dat weer overstappen op normaal gras.
    15. Zijn er verder nog dingen die je kwijt wilt/met ons wilt delen?
      Ik zie vrijwilligers zich wekelijks inzetten voor LSV. Ik hoop dat dit in de toekomst ook zou gaat blijven.
    16. Wie wil je in de volgende aflevering onder de lichtmast plaatsen?
      Een rasechte LSV’er:Henri van de Moosdijk.