• Oud voorzitter Hans van den Langenberg overleden

• Gisteren vernamen wij het droeve bericht van het overlijden op 11 november van onze oud(wedstrijd)secretaris en -voorzitter

Hans van den Langenberg

Hans werd al vrij snel na de oprichting lid en heeft zich jarenlang met hart en ziel ingezet voor LSV.
    Eerst als spelend lid en al vrij vlug trad hij toe tot het bestuur. Eerst als wedstrijdsecretaris, een taak die hij heel erg serieus nam, getuige o.a. het feit dat hij op een koude zondagmorgen voor dag en dauw op de fiets sprong om naar Petershoek te spurten om een team dat op het punt stond om te vertrekken naar een uitwedstrijd, hijgend te vertellen dat de tegenstander net had gebeld dat de wedstrijd was afgelast. In die tijd was er nog geen sprake van mobiele telefonie, laat staan Whatsapp.

Tijdens de viering van het 25 jarig bestaan van LSV werd Hans gehuldigd door de KNVB en kreeg hij de bondsspeld opgeprikt door de vertegenwoordiger van de KNVB in de afdeling Noord-Brabant de heer van Hintum.
    Tijdens de jaarvergadering na het jubileumfeest werd Hans gekozen tot voorzitter en een van zijn wapenfeiten was het overhalen van Ad van de Loo om (voor de tweede maal) trainer te worden van de selectie van LSV. Jammer genoeg heeft Hans vrij snel daarna het voorzitterschap en lidmaatschap van LSV opgezegd en zijn de contacten daarna, zoals dat nu eenmaal gaat, vrij snel verwaterd.

Wij zijn Hans erg dankbaar voor zijn inzet en hetgeen hij voor LSV heeft betekend.

Wij wensen Lenie, Miranda, Hansje, hun partners en de kleinkinderen veel sterkte in deze moeilijke tijd.