• Overlijden Carla van Hamond - de Laat

• Heden ontvingen wij het droevige bericht van het overlijden van Carla van Hamond – de Laat. Carla mocht maar 56 jaar worden.

Carla was op vele manieren betrokken bij LSV.
    Dochter van Pieta en ere-lid Jos de Laat. Zowel echtgenoot Hans als haar kinderen Amy en Roy waren actief als speler bij LSV. Daarnaast beheerde Carla meerdere jaren de kantine en was actief binnen de ontspanningscommissie.
    Ook was Carla, samen met dochter Amy actief als begeleidster van de (mini)-pupillen.

LSV is Carla heel veel dank verschuldigd voor haar inzet en inbreng voor onze vereniging,

Wij wensen Hans, de kinderen en kleinkinderen, Pieta en de overige familieleden erg veel sterkte toe in deze moeilijk tijd

Carla en Amy tijdens de ereronde door Lennisheuvel, kampioenschap mini's 24 april 2010

Carla en Amy, kampioen met de mini-pupillen 2010