• Razendsnel glasvezel internet

• Het zal ongetwijfeld al zijn opgevallen: paginagrote advertenties in alle huis aan huisbladen, kondigen aan dat Delta in de kern van Boxtel een glasvezelnetwerk gaat aanleggen.
    Daaraan gekoppeld heeft Delta een clubactie opgezet, weermee je zelf een bonus van € 25,00 ontvangt en de club (mits je jezelf aanmeld via een van de links in de info) ontvangt zelfs € 50,00 per aansluiting.

Ga samen met LSV voor glasvezel!

Glasvezel in Boxtel komt nu wel heel dichtbij! Vanaf 21-9-2022 komt Delta Netwerk langs om te checken of je in aanmerking komt voor een gratis glasvezelaansluiting. Ons advies? Laat de glasvezel aansluiting sowieso aanleggen zodat je nu óf in de toekomst kunt profiteren van supersnel internet.
    Wil je zo snel mogelijk gebruik maken van jouw razendsnelle, superstabiele en toekomstbestendige glasvezelaansluiting? Meld je aan voor een DELTA of Caiway abonnement via LSV. Per aanmelding krijgen wij een bijdrage van maar liefst € 50. De inkomsten van deze actie willen we gebruiken voor de organisatie van een leuke activiteit.

Klik hier voor uitgebreide informatie

Direct aanmelden voor glasvezel van DELTA of Caiway?