1. Hoe lang ben je al lid van LSV?
      In 1989 ben ik lid geworden als pupil, Daarna paar jaar bij ODC geweest en op mijn 18e weer terug gekomen bij LSV in het eerste. Nu inmiddels lid van de veteranen

2. Wat is (of was) je functie bij LSV?
      Een  seizoen heb ik in de sponsorcommissie gezeten.
    3. Voetbal je of heb je zelf ook gevoetbald, bij welke vereniging(en) en op welke positie speel(de) je?

Jeugd: LSV en ODC              posities: spits, rechtsbuiten, rechtshalf en laatste man
      Senioren: LSV en vv Irene    posities: spits, rechtsbuiten, rechtshalf
      Veteranen: LSV                    posities: spits en laatste man

4. Wat is je leukste herinnering aan LSV
      Promotie met LSV 1 in 2004 door nacompetitie overwinning tegen Emplina

5. Wat vind je leuk aan LSV en wat kan beter
      Leuk vind ik dat je dezelfde gezichten blijft zien, de vaste kern is stabiel. Wat beter kan is proberen om weer wat jeugd lid te laten worden en meer mensen langs het veld bij wedstrijden.

6. Hoe zie je de toekomst van LSV?
      Moeizaam omdat de concurrentie van andere sporten voor het voetbal steeds groter worden en omdat mensen snel kiezen hun kinderen lid te maken van de grotere verenigingen.

7. Zit het LSV gevoel een beetje in de familie?
      Jazeker, mijn vader was bij de oprichting en is nog steeds actief binnen de club . Daarnaast zijn zowel mijn neef Marco als ik beide lid geweest van LSV.

8. Wie is/zijn je favoriete speler(s) ooit bij LSV?
      Boy Obispo, dat vindt ik een slimme voetballer die altijd oog heeft voor zijn medespelers en iedereen beter kan laten renderen in een elftal.

9. Wie vind jij de beste speler(s) aller tijden?
      Lionel Messi
    10. Wat is voor jou het absolute hoogtepunt in de LSV Historie?
      Het seizoen 1991-1992
    11. Kom je op zondag nog wel eens kijken en zo ja bij welk team/teams?
      Vrijwel nooit omdat ik dan 1 van de weinige ben van mijn generatie en dat is niet zo leuk.
    12. Hoe vind je de sfeer in de kantine van LSV?
      Prima, maar er mag wel vaker een feestje georganiseerd worden als de coronamaatregelen achter de rug zijn. De kroegen in Boxtel is namelijk ook al niet veel meer.

13. Zijn er zaken die volgens jou dringend aangepakt moeten worden?
      De website mag wel een opfrisbeurt krijgen en wat meer van deze tijd eruit gaan zien.

14. Vind je dat LSV over zou moeten stappen op kunstgras?
      Nee liever niet. Charme van voetbal neemt daardoor af en ik denk dat er dan meer blessures zullen komen.

15. Zijn er verder nog dingen die je kwijt wilt / met ons wilt delen?
      Ik hoop dat we de kern van LSV qua leden en het huidige bestuur nog lang zullen blijven. Deze mensen waken over de toekomst van LSV en dat vindt ik belangrijk!!
      Ik heb nog naar foto’s van mijn tijd in de selectie gezocht, maar helaas niks meer gevonden om de website verder mee te verrijken. Die oude foto’s op de site vindt ik namelijk ook echt super leuk om te zien!

16. Wie wil je in de volgende aflevering onder de lichtmast plaatsen?

Wladimier Kilie

• Robbie en Dennis (na)genietend tijden de 3e heft van de promotiewestrijd Emplina - LSV op 16 mei 2004

• 'Beurswaarde' LSV schiet omhoog na promotie naar 4e klasse

• Genieten van een welverdiend pilsje tijdens de afterparty in de Beurs