• Seizoen 21/22 nieuws

  • 0
 • Hoewel we nog niet weten hoe het huidige seizoen 20/21 zal worden afgemaakt heeft de KNVB toch al een speeldagenkalender samengesteld voor het volgende seizoen. Voor LSV zijn van belang schema 14 voor LSV 1 en schema 12 voor de lagere teams en zaterdag team.

  De speeldagenkalenders voor het amateurvoetbal van het seizoen 2021/’22 zijn bekend. De tweede en derde divisie van het amateurvoetbal beginnen komend seizoen in het weekeinde van 21 en 22 augustus 2021. De hoofdklasse mannen begint een weekend later op 28 en 29 augustus. De meeste reguliere competities gaan van start in het weekend van 25 en 26 september 2021.

  Bij het samenstellen van het speelschema voor het amateurvoetbal is uitgegaan van een situatie waarbij het weer mogelijk is in competitieverband te kunnen voetballen.

  Enkele belangrijke zaken voor het seizoen 2021/'22 op een rij:

  • Evenals vorig seizoen is in de kalenders van categorie B (senioren en jeugd) rekening gehouden met de schoolvakanties.
  • Op basis van de resultaten van een eerder onder spelers en bestuurders gehouden enquête wordt de proef in district Noord met betrekking tot de bekercompetitie opnieuw toegepast voor dit seizoen. De eerste ronde van de beker van de categorie B senioren mannen wordt in knock-out vorm gespeeld

  Klik hier voor  het schema