• Sponsor LSV: stem op ons in Rabo Clubsupport

9 okt 2020
  • De stemperiode voor Rabo Clubsupport is weer gestart. U kunt uw stem uitbrengen tot en met zondag 25 oktober.

Ook dit jaar heeft LSV zich wederom voor deze actie aangemeld. Doel is om met de opbrengst van deze actie een (deel van de kosten voor een) nieuw scorebord aan te schaffen. Het huidige scorebord is verouderd en hapert regelmatig.

Uw stem is veel geld waard, want Rabobank Hart van de Meierij heeft maar liefst € 200.000,00 gereserveerd voor deze actie.
    Per Rabo-lidmaatschap mag u 5 stemmen in totaal uitbrengen, waarvan maximaal 2 per vereniging. Vorig jaar was uw stem al € 5,50 waard dus bij 2 stemmen leverde dat vorig jaar € 11,00 op voor LSV. Laat uw stem dus niet verloren gaan.
    De verdeling van het geserveerde bedrag, per stem, is simpel: € 200.000,00 gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen: Vorig jaar dus 200.000,00 : 36.364 = 5,50

De stemprocedure is dit jaar iets gewijzigd. In principe dient u te stemmen via Rabo Internetbankieren of via de Rabo-app.
    Hebt u geen toegang tot een van deze media, dan ontvang je van de Rabobank een e-mail of een brief met een unieke stemcode.
    Bent u wel lid en mocht u geen stemcode hebben ontvangen neem dan contact op met de Rabobank Hart van de Meierij, tel. 0413-491491.

Bankiert u wel bij Rabobank Hart van de Meierij maar bent u nog geen (gratis) lid van deze locale bank schrijf je dan alsnog snel in als lid en maak dan nog tot en met 25 oktober gebruik van je stemrecht om onze vereniging te steunen.
    Wilt u zich alsnog inschrijven als lid van de Rabobank volg dan deze link

• Stemmen via de Rabo App of Rabo Internet Bankieren!

Stemmen verloopt dit jaar anders dan u van de bank gewend bent.
    Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kunt u stemmen op uw favoriete club.

• A. STEMMEN VIA RABO INTERNET BANKIEREN

A1 Bij 1e inlog in Rabo Internetbankieren:

1. Druk op de knop Naar de deelnemers
    2. Druk vervolgens op icoon  Clubsupport
    3. Druk daarna op de oranje knop Breng je stem uit
    4. Zoek daarna de verenigingen die je wilt ondersteunen en voeg deze toe aan je stemlijst door het keuzevakje rechts van de clubnaam aan te vinken. Let op je moet minimaal 3 en  mag maximaal 5 doelen kiezen aan wie je je stem wilt uitbrengen.
      Voor het opzoeken van uw favoriete club LSV typt u in Lennisheuvelse Sport Vereniging.
    5. Daarna kun je per vereniging het aantal stemmen aangeven door op het + of - teken te drukken. Maximaal 2 stemmen per club.
    6. Daarna de oranje knop  Stemmen indienen klikken / kiezen om je stemmen te bevestigen.
    7. Tenslotte krijgt u een bedankje te zien en de door u uitgebrachte stemmen worden bevestigd

A2 Bij een 2e of latere inlog in Rabo Internet bankieren

1. Druk op de knop zelf regelen
    2. Druk daarna op Lidmaatschap