• LSV pakt door (update)

  12 jun 2020
  |
  • 0
 • LSV verwelkomt maar liefst 18 nieuwe leden tegenover 14 vertrekkers. Dus kunnen we ook het nieuwe seizoen met 3 elftallen op zondag en een veteranenteam op zaterdag aantreden.

  Iedereen rondom het eerste team van LSV, spelers en trainersstaf, was het met elkaar eens dat het doodzonde was, dat het afgelopen seizoen vroegtijdig moest worden afgebroken.
  In de eerste helft van de competitie, heeft LSV 1 een paar hele knappe resultaten behaald, tegen goede tegenstanders.  Het kwam er kortweg op neer dat er tegen nagenoeg alle ploegen die boven LSV stonden, prima resultaten werden geboekt. Helaas werden er tegen `op papier´ wat mindere tegenstanders, onnodig punten verspeeld. En juist met deze traditie, wilde LSV na de winterstop breken en zo nog een flink aantal plaatsen proberen te stijgen op de ranglijst.  Helaas mocht het zover niet komen.
  Nu hoopt LSV in het nieuwe seizoen een gooi te gaan doen, naar een hoge klassering in de 5e klasse.   Om dat doel te  kunnen verwezenlijken, hebben bestuur en technische staf niet stil gezeten in deze voetballoze periode . Er zijn diverse lijntjes uitgegooid en gesprekken gevoerd om de selectie te versterken voor het komende seizoen.

  Ondanks dat er nog een kleine week te gaan is voor het sluiten van de overschrijvingstermijn, zijn er al 6 nieuwe spelers te begroeten, die de selectie voor volgend seizoen komen versterken.

  Hieronder worden ze in willekeurige volgorde aan u voorgesteld:

  -Mark Faes (Keeper en oude bekende van LSV. Was al eerder keeper van LSV 1)

  -Daniel van Wordragen ( Verdediger. En ook al een oude bekende van LSV 1)

  -Winston Thiel (Middenvelder)

  -Ido Pijnenburg (Middenvelder en / of aanvaller en een oud jeugdlid van LSV)

  -Roel Welvaarts (Middenvelder)

  -Younes Qoubbane (Aanvaller)

  -Bram Strik (Middenvelder / Aanvaller)