• Veel gestelde vragen

1 okt 2020
  • Hierbij een aantal vragen en antwoorden i.v.m. de Corona maatregelen vanaf 1 oktober:

1. Geldt de maximale gezelschapsgroote van vier personen ook voor de sport?

Nee, sportverenigingen zijnhierop uitgezondert. Een voetbalteam mag dus bij elkaar komen voor trainingen en wedstrijden.

Voor en na de trainingen en wedstrijden geldt wel de maximale gezelschapsgrootte van vier personen vanaf 18 jaar.

2. Geldt de maximale groepsgrote van 30 personen binnen en 40 personen buiten ook voor de sport?

Nee, Iedereen dient na afloop van de training/wedstrijd zo snel mogelijk het sportpark te verlaten. Je blijft dus ook niet kijken naar een andere wedstrijd, want na jouw wedstrijd wordt je gezien als toeschouwer.

3. Mogen geblesseerde spelers of teamgenoten op de sportaccomodatie om wedstrijden te bekijken?

Nee, Geblesseerde spelers nemen niet deel aan de wedstrijd en hebben dus geen noodzakelijke rol en zijn daarom niet welkom op het sportpark

Meer informatie: <KNVB>